Online vásárlás.

Hogyan tud kényelmesen, biztonságosan és kockázatmentesen új vagy használt gépkocsit vásárolni?

Otthonról is vásárolhat!

Nem kell lemondani még kijárási tilalom esetén sem az autóvásárlásról. A Schneider Autóház értékesítési tanácsadói olyan online bemutatótermekben várják Önt, ahol a személyes találkozáshoz hasonló élményben és maximális részletességgel tudjuk az Önt érdeklő modelleket bemutatni, Önt tájékoztatni.

Ráadásul most szinte kockázat nélkül vásárolhatja meg autóját. Éljen az online bemutatótermeink nyújtotta kényelmes tájékozódási lehetőséggel.

Az Online vásárlás pontos menetét az alábbiakban olvashatja.

Munkatársainkkal mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön továbbra is kifogástalan szolgáltatást kapjon. Online bemutatótermeinkben minden kérdésére választ adunk!

Schneider János, Ügyvezető igazgató

HOGYAN TUD

KÉNYELMESEN, BIZTONSÁGOSAN ÉS KOCKÁZATMENTESEN

ONLINE ÚJ VAGY HASZNÁLT GÉPKOCSIT VÁSÁROLNI?

 

A Schneider Autóházban Ön mostantól még kényelmesebben tud gépkocsit vásárolni, legyen az új vagy épp használt gépjármű.

Munkatársaink mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az összes felmerülő kérdésére részletes és alapos választ kapjon. Mindezt a saját otthona biztonságából, anélkül, hogy Önnek egyetlen lépést kellene tennie.

Garantáltan olyan vásárlási élményben lesz része, mintha személyesen jelen lenne – egyedül az újautó illatát nem tudjuk átadni Önnek. 

Hogyan működik az online gépjárművásárlás?

Az alábbi egyszerű és kényelmes lépésekkel lehet Önnek most autója:

1. ÖN ÉRDEKLŐDIK EGY AUTÓ IRÁNT.

Amennyiben Önnek megtetszik egy autó, úgy kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akikkel ezt követően – hasonlóan egy személyes találkozáshoz – minden részletet egyeztet.

2. RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÁS

Értékesítési tanácsadó munkatársaink elküldenek minden olyan adatot, képet és videót Önnek, amelyet szeretne. Sőt, akár videóhívás keretében is tud munkatársainkkal egyeztetni okostelefonján, vagy számítógépén online bemutatótermeinkben. Ennek technikai paramétereiről munkatársaink örömmel tájékoztatják. Ne aggódjon, Önnek nem kell számítógépes gurunak lennie ehhez, mi sem vagyunk azok. Ha be tud lépni a Facebook fiókjába, akkor online bemutatótermeinket is tudja használni. Természetesen a videóhívás Önnek nem kerül egyetlen fillérjébe sem.

Miről tájékoztatjuk?

Amiről csak szeretné! Használt autó esetén örömmel készítünk képi és videófelvételeket, de akár rétegvastagságmérővel is élőben az Ön szeme láttára körbemérjük az autót, így Ön pontosan olyan információkat kaphat, mintha élőben, személyesen jelen lenne.

A tájékoztatás természetesen teljesen díj- és kötelezettségmentes, nem fogunk Önre vásárlási nyomást helyezni.

3. ÖN KIVÁLASZTJA AZ AUTÓT.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, úgy munkatársaink elkészítik az ehhez szükséges szerződéseket, amelyet elküldenek Önnek emailben.

Kérjük, átolvasást követően írja alá a szerződést, amelyet szkenneljen be és juttasson el hozzánk.

4. ELŐLEG ÁTUTALÁSA

A szerződéssel együtt elküldjük Önnek az előlegbekérőt is (vagy mindjárt a végszámlát, ha azt szeretné), így a szerződés aláírását követően Ön a gépkocsi előlegét/vételárát át tudja utalni a bankszámlaszámunkra.

5. SZÁMLÁZÁS

Az előleg beérkezését követően munkatársaink kiállítják Önnek a számlát és egyúttal tájékoztatják az autó szállításával és forgalomba helyezésével kapcsolatosan.

Amit fontos tudnia: az autó átadása és szállítása 3 dolgon múlik:

  • Új autó esetében az Ön által választott autó beérkezésén. Amennyiben nem raktárkészletről rendelt autót, akkor arra jellemzően várnia kell. Ez a várakozási idő néhány héttől, több hónapig is tarthat, de erről még a megrendelése előtt pontosan tájékoztatjuk.

Raktárkészleten lévő új, illetve használt autók esetében ilyen várakozási idővel nem kell számolnia!

  • A magyar hatóságok működésén. A forgalomba helyezéshez a gépkocsinak „Forgalmi engedély”-jel kell rendelkeznie, amelyet a Kormányablakok adnak ki. A Kormányablakok működésére nincs hatásunk, így az ebből fakadó esetleges csúszást bár nagyon sajnáljuk, de nem tudjuk kikerülni.
  • Az Ön igényén. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem szeretné vagy nem tudja azonnal átvenni az autóját, akkor természetesen – ésszerű időkereteken belül – igazodunk az Ön kéréséhez.

6. ÁTADÁS SZEMÉLYESEN VAGY KÉSŐBB

Munkatársaink Önnel előzetesen egyeztetett (magyarországi) helyen és időben átadják az autót. Az autó átadása az egészségügyi előírások maximális betartásával történik. Nem kockáztathatjuk sem az Ön, sem munkatársaink egészségét, így a lehető legóvatosabban fogunk eljárni.

Természetesen arra is van lehetőség, hogy egy későbbi időpontban, akár az egészségügyi vészhelyzet elmúlása vagy javulását követően vegye át az autóját. 

Ráadásul GARANCIÁT VÁLLALUNK, így az Ön kockázata minimális!

Az online vásárlás során Önben joggal merül fel – különösen egy használtautó esetében – hogy „mi van ha…” valami olyat lát vagy tapasztal az autón, amelyet egy személyes megtekintés vagy kipróbálás során Ön észrevett volna.

Ezért minimalizáljuk az Ön kockázatát!

Munkatársaink mindent el fognak követni annak érdekében, hogy az elvárható legnagyobb részletességgel informálják a kiválasztott gépkocsiról. Ám ha átvételkor valamiért mégis bármi olyat tapasztal az autón – legyen az sérülés vagy más hiba, eltérés – amely az előzetes tájékoztatás keretében (műszaki adatlap, telefonos vagy online konzultáció) nem hangzott el, úgy az azzal kapcsolatos kártérítési felelősséget természetesen vállaljuk. Amennyiben ilyen okból szeretne elállni a szerződéstől, úgy a gépjárművet Öntől a vásárlási áron visszavásároljuk.

A korrekt tájékoztatás miatt fontos tudnia, hogy az autó forgalomba-helyezésével és névre írásával kapcsolatos hivatali költségeket (vagyonszerzési illeték, forgalmi engedély, törzskönyv, súlyadó) nem tudjuk visszafizetni, mert ezek az Ön nevére szólnak.

Így az ÖN kockázata szó szerint minimális az online vásárlással!

Az online vásárlással kapcsolatos minden egyéb kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!
Köszönjük bizalmát, várjuk online bemutatótermeinkben,

A Schneider Autóház Csapata

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére elérhetőségeinken.Időszakos szervizRendkívüli szervizKarosszéria javításGumi szerelésKlíma tisztításEgyéb

Kérjük, az összes szükséges mezőt töltse ki.