Klímatisztítás.

A klíma és szellőzőrendszer tisztítása minden tavasszal fontos, most azonban különösen aktuális az egészsége érdekében!

KLÍMATISZTÍTÁS és pollenszűrő csere

Most különösen fontos a klíma és szellőzőrendszer alapos tisztítása

A jelenlegi világjárvány közepén ne kockáztassa meg, hogy a saját autója klímája okozzon Önnek vagy családjának légúti megbetegedést!

Miért fontos a pollenszűrő cseréje?

A pollenszűrő főként az allergiát könnyen okozó virágporoktól és egyéb porszemcséktől véd, de kismértékben képes megszűrni az autó előtt haladó jármű kipufogó gázait is, például a nagyobb koromszemcséket.

Ha elhanyagoljuk, akkor a pollenszűrő és eltömődik, akkor sem engedi bejutni a szennyező anyagokat, de a tiszta levegőt sem. Ennek fő jelei lehetnek az ablaküvegek egyre gyakoribb párásodásai, a lankadt, bágyadt, izzadó utasok. A levegőtlen, oxigénhiányos, párás utastér pedig egyenesen balesetveszélyes!

Miért fontos a klímatisztítás?

A pollenszűrő elhanyagolása esetén nem csak az utastér, de az autó klímarendszere is párásodni fog, ami a lehető legrosszabb. A nedvesedés miatt ugyanis könnyen megtapadnak a gombák, baktériumok és egyéb egészségre káros mikroorganizmusok, amelyeknek szaporodásához a nedvesség elsődleges feltétel.

Így azon túl, hogy a klímája működését kockáztatja, a pollenszűrő és klímatisztás elhanyagolásával tüdő rendellenességeket és betegségeket is összeszedhet. Ezért kiemelkedően fontos tavasszal a pollenszűrők cseréje mellett a klímatisztítás.

Kérjük, vegye komolyan!

A jelenlegi koronavírus járvány, a légzőszervekre kifejezetten veszélyes. Ezért NE KOCKÁZTASSON azzal, hogy a klíma és szellőzőrendszerét elhanyagolja, mert légúti fertőzéseket okozhat! Ugyanez vonatkozik az irodai és otthon klímákra is, azokra is fordítson most kiemelt figyelmet!

SZERVIZ AJÁNLATOK

További aktuális szerviz ajánlataink

Hozom-viszem szolgáltatás

Úgy tudja autóját szervizeltetni, hogy ki sem kell lépnie az otthonából.

10 pontos tavaszi átvizsgálás

Alapos átvizsgálás a biztonságos járművezetéshez.

Téli-nyári gumicsere

A jó idő beköszöntével a gumicsere is aktuális az Ön mások biztonsága érdekében.

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.

Ne maradjon le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére elérhetőségeinken.Időszakos szervizRendkívüli szervizKarosszéria javításGumi szerelésKlíma tisztításEgyéb

Kérjük, az összes szükséges mezőt töltse ki.